escabeau
Familie & Kinderacts
Pantomime
Feste Aufführungen

Improvisatie met slechts twee elementen: een ladder en een muzikant. Een fantasierijke voorstelling vol ontdekkingen want gaandeweg leren we dat de ladder in de wereld van Hendrik niet noodzakelijk een ladder moet zijn. Het is een clowneske zoektocht met hoge pieken en diepe dalen. Theater in zijn pure vorm, zonder veel franjes, zonder veel gedoe.

De artiesten komen uit België

Technische Daten

Concept:De voorstelling  is eigenlijk  vrij simpel, en speelt  zich  af  om  en  rond  één  lamp, twee figuren en  een ladder.

De voorstelling  wordt belicht één  grote  lamp die aan een  zelfdragende constructie  hangt. Laat  nu  dat  juist  het  probleem zijn want de lamp  gaat bij aanvang van de  voorstelling  stuk  en  moet vervangen worden…de poging om dat te doen wordt een zoektocht en een  ontdekking tegelijkertijd. De  ladder krijgt gaandeweg  de  voorstelling  een  heel andere functie en  nemen  de twee ons  mee in  een  heel  aparte  kijk  op de wereld.

Duur:   35-40 minuten
Frequentie:   2 x per dagdeel met minstens 50 minuten pauze tussen de voorstellingen

Type:  tentvoorstelling en buitenvoorstelling
Locatie voorwaarden duistere plek of schaduwrijk.
Indien s’avonds en  donker kan het als halve cirkel show -  Geen volle cirkel show

Maximumaantal toeschouwers:  tentvoorstelling  80 personen in de tent // Openlucht 250 personen eigen zitplaatsen 80pers

Doelgroep :  vanaf 9 jaar
Parkeerplaats:   bus en aanhangwagen

Afmetingen nodige ruimte   12 breedte x 18 meter